Çölyak hastalığı ile yaşamak zor bir süreç. Peki, gluten içermeyen tahıllar arasında en çok hangi alternatifleri tercih ediyorsunuz? Pirinç, mısır veya kinoanın hangisi sizin için daha uygun? Ayrıca, gluten içermeyen unlar konusunda denediğiniz tarifler var mı? Badem unu veya hindistan cevizi unuyla yaptığınız lezzetli bir tarif paylaşır mısınız? Taze sebze ve meyveler de diyetin önemli bir parçası. Hangi sebzeleri daha çok tüketiyorsunuz? Özellikle havuç veya ıspanak gibi sebzelerin besleyici özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İşlenmiş gıdalar konusunda dikkatli olmak gerektiğini biliyoruz, bu konuda nasıl bir strateji izliyorsunuz? Glutenle kontaminasyonu önlemek için etiket okuma alışkanlığınız var mı?
Çölyak hastalığı ile yaşamak zor bir süreç. Peki, gluten içermeyen tahıllar arasında en çok hangi alternatifleri tercih ediyorsunuz? Pirinç, mısır veya kinoanın hangisi sizin için daha uygun? Ayrıca, gluten içermeyen unlar konusunda denediğiniz tarifler var mı? Badem unu veya hindistan cevizi unuyla yaptığınız lezzetli bir tarif paylaşır mısınız? Taze sebze ve meyveler de diyetin önemli bir parçası. Hangi sebzeleri daha çok tüketiyorsunuz? Özellikle havuç veya ıspanak gibi sebzelerin besleyici özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İşlenmiş gıdalar konusunda dikkatli olmak gerektiğini biliyoruz, bu konuda nasıl bir strateji izliyorsunuz? Glutenle kontaminasyonu önlemek için etiket okuma alışkanlığınız var mı?
Cevap yaz